Taylor Swift äänitti vanhan hittinsä uusiksi – Love Story -kappaleen myynti ylitti alkuperäisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift on viime vuosien aikana käynyt kovaa kamppailua tuottajiensa ja levy-yhtiön kanssa hänen musiikkinsa oikeuksista. Swift yritti pitkään ostaa itselleen kaikkia oikeuksia omaan musiikkiinsa, mutta levy-yhtiö ei suostunut myymään naisen tekemiä kappaleita hänelle itselleen.

Hävittyään pitkän taistelun Taylor Swift päätti nauhoittaa kaikki vanhat levynsä uusiksi saadakseen jokaisesta tekemästään kappaleesta julkaistua version, jonka kaikki oikeudet hän itse omistaa. Nyt nainen julkaisi uudelleen äänitetyn version hänen Love Story -nimisestä kappaleestaan, jonka fanit ottivat jälleen avosylin vastaan.

Love Story oli Taylor Swiftin vuonna 2008 julkaisema single, joka nosti naisen aikoinaan suureen suosioon nuorena kantritähtenä. Swift julkaisi kappaleesta uudelleen äänitetyn version, joka myi ensimmäisenä päivänä paremmin kuin alkuperäinen versio. Kappaletta ladattiin ensimmäisen vuorokauden aikana Daily Mail -sivuston mukaan yli 10.000 kertaa.