Koomikkolegenda Chevy Chase viisi viikkoa sairaalassa sydänongelmien vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Chevy Chase tunnetaan eritysesti 1980-luvun suosikkikomedioista, kuten Joulupuu on kärvennetty, Caddyshack ja Nimeni on Fletch. Nyt 77-vuotiaan tähden on paljastettu viettäneen pitkiä aikoja sairaalassa.

Chevy Chase paljasti Page Six -sivustolle joutuneensa viideksi viikoksi sairaalahoitoon. Sittemmin kotiinsa toipumaan päässeen koomikon mukaan sairaalareissun syynä oli sydämessä ilmennyt ongelma, jota hän ei kuitenkaan kuvailluta tarkemmin. Chase avautui kuinka hän kykeni nuorempana esittämään fyysistä komediaa 3 000 hengen yleisölle, mutta viettää nykyään aikansa kotona jotta hän ei kohtaisi koronavirusta.

Chevy Chase aloitti uransa koomikkona 1970-luvun alussa. Hänen tiensä kuuluisuuteen alkoi National Lampoon -huumorilehdestä, ja tähdeksi hän nousi Saturday Night Live -ohjelmaan liittymisen myötä. Viime vuosikymmeninä Chase on nähty muun muassa Hot Tub Time Machine 2 -elokuvassa ja Community, eli Paluu pulpettiin -komediasarjassa.