Festariliput voittanut yritti myydä niitä eteenpäin tuplahintaan – palkinto peruttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tapahtumien lippuja huomattavasti alkuperäistä hintaa kalliimmalla myyvien lipputrokareiden toiminta on harvemmin muiden, kuin heidän itsensä mieleen. Taannoin eräs brittiläisille festivaaleille liput voittanut päätyi kärsimään seuraukset yrityksestään myydä niitä eteenpäin.

Manchesterissa 11. ja 12. syyskuuta järjestettävän Parklife-tapahtuman liput myytiin nopeasti loppuun. Hamish Wigley-Smith voitti festivaalipassit itselleen ja ystävilleen. Pian voiton jälkeen hän yritti myydä lippuja eteenpäin 350 punnan kappalehintaan, yli puolet 150 punnan alkuperäishintaa kalliimmalla.

Tieto palkintolippujen trokaamisesta saavutti kuitenkin pian Parklifen järjestäjät. He päättivät perua palkintolippujen luovuttamisen Hamishille, ja ilmoittivat asiasta julkisesti Twitter-tilillään. Uutinen otettiin hyvin mielin vastaan sosiaalisessa mediassa lipputrokareiden toimiin kyllästyneiden keskuudessa.