Justin Bieber vankilassa – levitti vangeille Raamatun sanaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber joutui villeinä vuosinaan pidätetyksi, ja päätyi viettämään yhden päivän vankilassa liikennerikkomuksista. Imagoaan sittemmin puhdistanut Bieber on jälleen pistäytynyt vankilan muurien sisällä, tällä kertaa kuitenkin hieman toisenlaisissa merkeissä.

Joitain vuosia sitten uskoon tullut Justin Bieber vieraili tiistaina Kalifornian osavaltionvankilassa Los Angelesissa. Poptähden kerrotaan olleen muurien sisällä pastorinsa kanssa levittämässä Raamatun sanaa osana vankilan uskoon perustuvaa ohjelmaa. TMZ-sivuston mukaan tiedossa ei ole, tarkoittiko tämä käytännössä esimerkiksi vangeille laulamista vai puheiden pitämistä.

Justin Bieberin vankilavieraillun kuvaillaan tapahtuneen onnistuneissa ja koronaturvallisissa merkeissä. Vierailua edeltäneen viikon tähti vietti melko erilaisella tavalla. Hän nimittäin vietti kevätlomaa Hailey-vaimonsa kanssa Turks- ja Caicossaarten lämmössä.