Khloe Kardashian riisui farkkunsa – alta paljastui vain bikinitangat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on Kardashianien kuuluisista sisaruksista kolmanneksi vanhin. Reality- ja seurapiiritähti perusti vuonna 2016 yhdessä Emma Greden kanssa oman farkkuihin erikoistuneen Good American -vaatemerkin, jonka tuotteita tähti usein mainostaakin upeiden asukuvien avulla omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Khloe Kardashian on viime päivien aikana esitellyt etenkin uusia Good American -merkkisiä bikinejä. Nyt 36-vuotias kaunotar julkaisi itsestään näyttävän kuvan, jossa hän on riisumassa farkut jalastaan. Farkkujen alta paljastuu luonnollisesti tähden itse suunnittelema uima-asu.

Uudessa kuvassaan Khloe Kardashian esittelee timmiä keskivartaloaan ja upeita narubikinejään. Taannoin nainen antoi rakkautta myös hänen siskonsa Kim Kardashianin uusille Skims-tuotteille ja esitteli yllään kultaista pyjamakokonaisuutta, johon kuului kolmioliivit ja rennot pyjamahousut.