Megan Thee Stallion riisui peruukkinsa – paljasti luonnolliset hiuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion muistetaan monien hittiensä lisäksi myös näyttävänä kaunottarena, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä. 26-vuotias tähti julkaisee usein itsestään seksikkäitä kuvia, joissa naisen paljas vartalo ja jatkuvasti muuttuva hiustyyli ovat pääosissa.

Nyt Megan Thee Stallion päätti esitellä faneilleen miltä hänen omat hiuksensa näyttävät. Nainen rakastaa peruukkeja ja käyttää niitä poikkeuksetta jokaisissa kuvauksissa, mutta hänen tavoitteenaan on myös kasvattaa omia luonnollisia hiuksiaan.

Tähti esitteli nyt videolla hänen edistymistään hiustenkasvatusprojektissa. Kolme viikkoa sitten Megan Thee Stallion näytti videolla miten hän pitää hiuksensa kosteutettuina. Afrohiusten hoitaminen on täysin erilaista kuin suorien hiusten hoitaminen. Hiuslaatu on luonnostaan kuivempaa, minkä vuoksi sen kosteuttamiseen tuleekin käyttää enemmän aikaa mikäli mielii kasvattaa hiusten pituutta.