Bella Hadid esitteli mallivartaloaan – timmi vatsa pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut kaunotar Bella Hadid on onnistunut viime vuosien aikana saamaan kunnolla jalansijaa mallina. Bella Hadidia on jopa tituleerattu jo maailman kauneimmaksi naiseksi.

Bella Hadid on toiminut jo lähes kaikkien suurimpien muotitalojen näytöslavoilla ja esiintynyt säännöllisesti myös Vogue-lehden kannessa. Tällä kerralla 24-vuotias malli esitteli tuoreilla Instagram-kuvillaan uutta Michael Kors Bradshaw -käsilaukkuaan, mutta huomio monilla kiinnittyi kuitenkin laukun sijaan tähden upeaan vartaloon.

Bella Hadid poseerasi kuvissaan ruskeissa nahkahousuissa a röyhelöpaidassa, joka paljasti naisen hoikan ja treenatun keskivartalon. Kuvissa nähdään myös tähden poikkeuksellisen tumma uusi hiusväri kun nainen on värjännyt kutrinsa vaaleat raidat peittoon lähes mustalla hiusvärillä.