Emily Ratajkowski julkaisi imetyskuvansa – paljasti samalla lapsensa sukupuolen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski on synnyttänyt ensimmäisen lapsensa hänen miehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa. 29-vuotias supermalli julkaisi Instagram-kanavallaan taannoin suloisen imetyskuvan, jonka yhteydessä Ratajkowski ilmoitti vauvan syntymäpäivän olleen 8. maaliskuuta.

Pariskunta on kertonut, että he antoivat lapselleen nimeksi Sylvester Apollo Bear. Pariskunta ei paljastanut heti onko kyseessä tyttö vai poika, koska he kertoivat haluavansa kasvattaa lapsensa sukupuolineutraalissa ympäristössä, jossa lapsi saa itse kertoa oman sukupuolensa kun sen aika on. Nyt tuore äiti on kuitenkin paljastanut, että he ovat saaneet pojan.

Emily Ratajkowski julkaisi hänen Instagram-kanavallaan suloisen kuvan, jossa hän imettää sohvalla vauvaansa. ”Kaunis poika”, Ratajkowski kirjoitti herkän otoksen kuvatekstissä. Kuva sai nopeasti lähes kaksi miljoonaa tykkäystä ja yli 8.000 kommenttia osakseen.