Oletko kuullut tästä niksistä? Mallikaunotar Kaia Gerber suihkuttaa hajuvettä peiliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa nousujohteisesti tekevä Kaia Gerber on päässyt nopeasti suurimpien muotitalojen muotinäytöksiin ja lehtien kansikuviin. Mallin uran mahdollistamisessa suurena apuna on varmasti toiminut myös maailmankuulu supermalliäiti Cindy Crawford. Nyt tähti on paljastanut kauneusvinkkejään Vogue-lehdelle tekemässään haastattelussa.

Kaia Gerber kertoi laittavansa hajuvettä iholleen hieman erikoisemmalla tavalla. 19-vuotias tähti suihkuttaa hajuvettä aina ensin peiliin, josta hän annostelee hajuvettä sormensa päähän ja levittää iholleen haluamiinsa vartalonosiin. Tähden tekniikka tuskin on kovin yleinen, mutta nainen kertoo sen olevan hyvä keino annostella hajuvettä mikäli ei halua suihkuttaa sitä suoraan pullosta iholleen.

Kaia Gerber on astumassa nyt myös televisiotyön pariin. Nuori kaunotar on kiinnitetty suositun American Horror Story -sarjan näyttelijäkaartiin. 19-vuotias mallikaunotar tullaan näkemään kauhua pullollaan olevan draamasarjan uudella 10. tuotantokaudella. Sarjaa tähdittävät myös muun muassa Sarah Paulson, Macaulay Culkin, Kathy Bates ja Evan Peters.