Rihanna lupaili faneilleen uutta musiikkia: ”Vain yksi uusi biisi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna on viime vuosien aikana keskittynyt musiikin sijaan alusvaatteiden suunnittelemiseen ja omaan kosmetiikkayritykseensä. Tähti on myös laajentamassa yritystään lähiaikoina hiustenhoidon puolelle, mikä pitää naisen jälleen kiireisenä. Artistin fanit eivät kuitenkaan ole luovuttaneet uuden musiikin suhteen.

Viime vuosien aikana poptähti Rihannan fanit ovat saaneet odottaa uutta musiikkia kärsivällisesti. Nyt Rihanna jakoi Instagram-kanavallaan tiedon, että hänen edellinen ANTI-nimeä kantava albuminsa on viettänyt jo viisi vuotta Billboard 200 -listalla, mikä on todella upea saavutus. Rihanna onkin ensimmäinen tummaihoinen naisartisti, jonka albumi on pysynyt listalla näin pitkään.

Hienoa saavutusta juhlistaakseen eräs fani kehotti tähteä julkaisemaan uutta musiikkia. Tähän Rihanna vastasi vihjailevasti, että hän on asiasta samaa mieltä. Toisessa kommentissaan tähti tarkensi, että hän julkaisee kuitenkin vain yhden uuden kappaleen.