Bruce Willisin tytär julkaisi alastonkuvansa somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Nyt perheen 27-vuotias tytär Tallulah Willis julkaisi näyttävän kuvasarjan, jonka ensimmäisessä kuvassa nainen makaa ruohikolla alastomana.

Tallulah Willis julkaisee sosiaalisessa mediassa yleensä taiteellisia ja tunteita herättäviä kuvia, jotka jakavat usein ihmisten mielipiteitä. Tällä kerralla nainen julkaisi itsestään 10 välilehden sarjan, jossa nähdään sekä kuvia että videota naisesta.

Kuvissaan Willis poseeraa näyttävästi alastomana ja alusvaatteisillaan. Mukana nähdään myös arkisia tilanteita, joissa nainen on siskonsa ja poikaystävänsä kanssa. Videolla Tallulah Willis eläytyy Avril Lavignen vanhan hitin mukana ja esiintyy hauskasti kameralle.