Vihaviestejä saava Rosanna Kulju: ”Ihmiset voi ihan helvetin huonosti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuden henkilöt saavat runsaasti vihaviestejä yleensä kateellisilta ja elämäänsä kyllästyneiltä ihmisiltä, joilla ei ole omanarvon tunnetta tai taitoa asettua muiden ihmisten saappaisiin. Janita Lukkarinen on kouluesimerkki henkilöstä, jota kiusattiin vielä kuolinvuoteellakin ainoastaan siksi, että hän oli kaunis ja päättänyt elää julkisuudessa.

Miss Helsinki vuosimallia 2015 oleva kauneuskilpailualan yrittäjä Rosanna Kulju on nyt osoittanut huolensa vihaviestejä lähettävien ihmisten puolesta. Hän on vastaanottnut viestejä, joissa Rosanna Kuljun toivotaan joutuvan joukkoraiskauksen uhriksi.

– Välillä pelottaa mihin tämä maailma on oikein menossa. Oon poikkeusaikana huomannut selkeästi kuinka vihaviestejä on enemmän joka mun mielestä kertoo siitä että ihmiset voi ihan helvetin huonosti.. Mä henkilökohtaisesti pelkään enemmän tämän viruksen jälkipuintia ja mihin kaikkeen se vaikuttaa, kuin itse virusta, hän kirjoittaa Instagramiin.