Gootti-Barbie korsetissa – alushousut pelkkää narua ja paljetteja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Goottihenkinen glamourmalli Kitty Ink on Itävallan Wienissa omaa tatuointitudiotaan pitävä povipommi. Hän on muuttunut vuosien varrella rock-henkisestä lateksibeibestä enemmän bimboblondin suuntaan. Kuvat ovat samalla muuttuneet rohkeammiksi.

Kitty Ink on poseerannut pinkissä korsetissa, jonka kylkiäisenä on puettu narumainen alusasu. Pikkuhousut ja rintaliivit ovat minimaalisen pienet narut, joissa on kangastilkku ja paljetteja. Näyttävin ja peittävin asukokonaisuuden osuus ovat yli polven ulottuvat lateksisaapikkaat ja pitkät hanskat.

Nainen rakastaa roolileikkejä ja erilaisilla asuilla shokeeraamista. Rouhea 46-vuotias kauneusleikkausaddikti käyttää runsaasti meikkiä ja paljastavia asuja. Huulten lisäksi hänen rintojaan on täytetty sekä tehty rasvaimuja vartaloon.