Pankkivirkailija hakkeroi asiakkaiden puhelimista alastonkuvia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaista pankin työntekijää syytetään asiakkaiden yksityisten kuvien varastamisesta. Texasin Harris Countyssä asuvan Juan Ramirezin kerrotaan päässeen käsiksi naispuolisten asiakkaiden kuviin käyttämällä hyväkseen heidän luottamusta pankkivirkailijaa kohtaan.

Ensimmäinen uhri kertoo vierailleensa Bank of America -pankissa hankkiakseen uuden pankkikortin. Juan Ramirez oli pyytänyt 20-vuotiaan naisen puhelimen tarkistaakseen siitä hänen tilinumeron. Tämän jälkeen hänen kerrotaan käyneen läpi uhrin kuvia, lähettäneen salaa omaan puhelimeensa 16 alastonkuvaa ja vähäpukeista kuvaa ja poistaneen lopulta viestit kuin yrittääkseen peittää jälkensä.

Toisen uhrin tapaus eteni Click 2 Houston -uutissivuston mukaan samalla tavalla, mutta tällä kertaa pankkivirkailijan kerrotaan yrittäneen myös myöhemmin kiristää naista kuvilla.

Ensimmäinen uhri ilmoitti tapahtuneesta poliisille huomattuaan ilmoituksen lähetetystä viestistä älykellossaan. Viranomaisten tutkittua puhelutietoja, valvontakameroiden videoita ja muuta todistusaineistoa Ramirez pidätettiin yksityisen kuvamateriaalin laittomasta paljastamisesta syytettynä.