Rattijuopon viinapiilo paljastui – rintaliiveissä kasipäkki vodkaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen nimeltään Brandi Stanley edustaa osavaltionsa kuuluisaa ihmisgenreä, joka nousee otsikoihin erikoisen tai huomiota herättävän rikoskäyttäytymisen vuoksi. Hän nimittäin lähti ajelemaan kännissä McDonald’sin autokaistalle.

Ravintolan työntekijät ilmoittivat poliisille, että Pontiacillaan ajokaistalla ruokaa tilannut Brandi Stanley oli tukevassa humassa maanantai-iltana. Nainen oli pysähtynyt nauttimaan tilaamaansa ruokaa parkkipaikalle, kun poliisit saapuivat tarkastamaan tilanteen. Hän oli ollut silminnähden humalassa.

The Smoking Gun kertoo, että 31-vuotias Stanley ei suostunut tekemään kenttäkoetta ajokuntonsa todistaakseen. Hänet pidätettiin ja pantiin poliisiautoon. Brandi yritti sopertaa, että poliisit unohtaisivat hänen tapauksensa ja veisivät hänet kotiin.

Lopulta nainen oli aggressiivinen ja levoton. Tilanteessa oli mukana useita poliisiviranomaisia toimittamassa Stanleyta putkaan. Samassa hänen rintaliiveistään löydettiin kahdeksan pullon Deep eddy Vodka -pakkaus, josta puuttui yksi pullo. Stanley vapautui odottamaan oikeuskäsittelyään seuraavana aamuna maksettuaan 2.000 dollarin takuusumman.