Abigail Ratchford kuin sarjakuvahahmo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa. Jouluna hän poseerasi rintavana tonttukaunottarena, mutta nyt vieläkin näyttävämmin.

Tällä kertaa Ratchford esittelee epätodellisen kurvikasta nukkemaista vartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen niukoissa alusasuissa. Samalla voidaan todeta, että vartalossa ei liene enää kovinkaan paljon luomua tallella.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.