Jessica Alves ei kauaa kotona viihtynyt – matkusti hammaslääkäriin Turkkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Alves vietti koko talven Thaimaassa sukupuolenkorjausleikkauksen toimenpiteisiin liittyvissä olosuhteissa. Nyt nainen on matkustanut Turkkiin hammaslääkäriin.

Hohtavan valkoiset hammaskuoret omistava Jessica Alves panostaa ulkonäköönsä suuria summia kuukausittain. Nainen on matkustanut merenrantalomalle Turkkiin ja aikoo samalla vierailla hammaslääkärin vastaanotolla. Tiedossa ei ole, saako nainen jälleen uudet hampaat vai korjataanko vanhoja.

Hän on julkaissut Instagramin tarinoissa kuvia asukokonaisuuksista, joihin kuuluu kotelomekkojen alla uomaa muokkaava korsetti. Bodyn pitäminen on nyt mahdollista hänen uuden genitaalialueensa ansiosta. Nähtäväksi jää, julkaiseeko vastikään naiseksi muuttunut Jessica myös bikinikuvia Turkin lomaltaan.