Vin Dieselin pojalle rooli Fast and Furious -elokuvasta – näyttelee isänsä hahmoa lapsena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintarooleista parhaiten tunnetun Vin Dieselin poika on seuraamassa isänsä jalanjäljissä. 53-vuotiaan Hollywood-tähden lapsen, Vincent Sinclairin on paljastettu saaneen roolin tulevasta Fast and Furious 9 -elokuvasta.

Vincent Sinclair tulee näyttelemään isänsä esittämää Dominic Torrentoa lapsena takautumakohtauksissa. Vin Dieselin 10-vuotiaan pojan kohtaukset kuvattiin Entertainment Weekly -lehden mukaan vuonna 2019. Kyseessä on hänen ensimmäinen roolinsa isossa Hollywood-elokuvassa.

Fast & Furious 9 -elokuvan näyttelijäkaarti on jo valmiiksi massiivinen. Mukana ovat Vin Dieselin lisäksi muun muassa Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Jordana Brewster, John Cena, Helen Mirren, Sung Kang ja Cardi B. Koronatilanteen vuoksi useita kertoja siityneen elokuvan suunniteltu ensi-iltapäivä on Suomessa tällä hetkellä 30. kesäkuuta 2021.