Courtney Stodden ilmestyi uima-altaalle – vähempikin kääntää miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on yrittänyt hyödyntää julkisuuttaan erilaisissa projekteissa. Hän on julkaissut muutaman levyn laulajana ja nyt nainen aikoo julkaista oman meikkisarjansa.

Courtney Alexis Cosmetics -kosmetiikasarjaa tulevana kesänä lanseeraava kurvikas julkkiskaunotar esittelee nyt vartaloaan uima-altaalla. Stodden ei salaile näyttävää elämäänsä julkkiskaunottarena, joka nauttii toden teolla auringon palvomisesta.

Courtney Stodden on aloittanut kampanjan, jolla hän yrittää paljastaa entisen aviomiehensä sairaan käytöksen. Hän ei ole ainoa teini, jota mies on elämänsä aikana vikitellyt. Kampanja #stopdoughutchison paljastaa näyttelijän vuosien ajan tapahtuneen lasten hyväksikäytön.