Yllätyskäänne! Tiger King -aviomies Dillon Passage jätti vankilassa viruvan Joe Exoticin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersuosiota niittäneestä Tiger King -suoratoistosarjasta julkisuuteen noussut Joe Exotic suorittaa parhaillaan vankeustuomiota eläinsuojelurikoksista. Hänen tuomionsa on yli 20 vuotta. Nyt Exoticin aviomies Dillon Passage on ilmoittanut avioerosta.

– Vastaus kysymykseen, minkä kaikki ihmiset haluavat tietää, on se, että kyllä, Joe ja minä haemme parhaillaan avioeroa, Dillon Passage kertoo TMZ-lehdelle.

Hän kuitenkin toivoo, että voisi olla Joe exoticin kanssa hyvissä väleissä ja tukea miestä vankilatuomion suorittamisessa. Kuten arvata saattaa, ei äkkipikainen eläintenkasvattaja ole samaa mieltä asiasta. Hän suunnittelee haastavansa Dillon Passagen oikeuteen avioerojutun myötä. Hän tuntee olonsa yksinäiseksi ja hylätyksi.

Pariskunta avioitui vuonna 2017. He ehtivät olla yhdessä yhdeksän kuukautta ennen Joe Exoticin pidätystä ja vankilaan passittamista. Dillon Passage on taistellut aviomiehensä vapauttamisen puolesta 2,5 vuoden ajan.