Moottoritielle pudonnut vene aiheutti liikennekaaoksen – verrattiin Suezin kanavan laivakriisiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viime viikon suurimmista uutisista oli Suezin kanavan tukkeutuminen jättimäisen rahtialuksen ansiosta. Kanava on tärkeä kauppareitti, joten melko pieneltä helposti vaikuttaneelle asialla oli valtavat seuraukset.

Taannoin Yhdysvaltojen Floridassa todistettiin hieman pienemmän mittakaavan onnettomuutta, jota monet vertasivat Suezin kanavan tilanteeseen. Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevalle moottoritielle putosi torstai-iltana noin 12 metriä pitkä vene sitä kuljettaneesta ajoneuvosta. Vaaleanpunainen vene tukki tien, aiheuttaen tuntikausia kestäneen liikennekaaoksen.

Moottoritielle pudonnut vene onnistuttiin lopulta poistamaan, eikä siitä paikallisen palolaitoksen mukaan aiheutunut lainkaan henkilövahinkoja. Tapaus ehti kuitenkin herättämään runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Internetin huumoriniekat muun muassa vitsailivat kahden lyhyen ajan sisään sattuneen tapauksen olevan merkki siitä, että veneet ja laivat ovat kääntyneet ihmiskuntaa vastaan.