Nelli Matula pulahti avantoon – sitten tulikin kiire ottaa valokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Nelli Matula on lukeutunut jo muutaman vuoden ajan suosittuihin kotimaisiin popkaunottariin, ja hänen taannoinen singlensä Lelu vei tekstimaailmansa ja tuotantonsa puolesta artistin musiikillisille alkulähteille. Nyt popkaunotar on uskaltautunut pulahtamaan uimaan hieman tavallista hyisempiin olosuhteisiin.

Upeassa somekuvassa Nelli nähdään nimittäin avantouimassa ja taustalla aukeaa silmäkantamattomiin jatkuva jääulappa. Matulalla taisi olla viileät oltavat, sillä hän kirjoittaa kuvansa yhteydessä hoputtaneensa kuvan ottajaa ”Ota nyt se v***n kuva!”. Otos onnistuikin ja nyt se nähdään myös sosiaalisessa mediassa.

Nelli Matula julkaisi debyyttisinglensä Kato vaan vuonna 2015 ja kipusi kertaheitolla kiinnostavimpien kotimaisten tulokasartistien joukkoon. Paikkansa hän sinetöi lopullisesti tämän jälkeen ulos tulleella jättihitillä Lemmikki. Nelli Matulan debyyttialbumi Jumalatar julkaistiin kesällä 2019. Platinarajan ylittänyt albumi toi artistille Vuoden naisartistin Emma-ehdokkuuden ja vakiinnutti Matulan paikan kotimaisten eturivin artistien joukossa.