Nina Dobrev ja Julianne Hough lanseerasivat oman viinin: ”Vähäkalorinen ja raikas”

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina moni julkkis on lähtenyt mukaan alkoholibisnekseen. Näyttelijä Shay Mitchell loi oman juomasekoituksen, realitytähti Kendall Jenner toi markkinoille uuden tequilan ja näyttelemisestä eläkkeelle jäänyt Cameron Diaz alkoi tekemään luomuviiniä ystävänsä kanssa. Nyt myös Nina Dobrev ja Julianne Hough lanseerasivat oman viinimerkin.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough perusti hänen parhaan ystävänsä näyttelijä Nina Dobrevin kanssa Fresh Vine Wine -yrityksen. Uuden viinimerkin alla naiset toivat markkinoille sekä puna- että valkoviinin, jotka ovat vähäkalorisia, lisäaineettomia, gluteenittomia, vegaanisia ja vähäsokerisia viinejä.

Naisten mukaan Fresh Vine -viinit sopivat aktiivisille ihmisille, jotka haluavat juoda hyvää viiniä, mutta tehdä sen mahdollisimman terveellisesti omia periaatteitaan kunnioittaen. Viineissä on käytetty Cabernet, Pinot ja Chardonney -rypäleitä. Tällä hetkellä valittavina on vain puna- ja valkoviini, mutta Julianne Hough on paljastanut roseen olevan jo tekeillä.