Pasha Pozdnyakova pulahti veteen – nousu tallentui kuvaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Pasha Pozdnyakova on kansainvälisesti yksi maamme seuratuimmista sosiaalisen median tähdistä, sillä hänellä on somekanavissa jo yli 1,1 miljoona seuraajaa. Pashan kuvat kertovat mistä valtava somesuosio johtuu. Nyt kurvikas somejulkkis on pulahtanut uimaan kevättalvisessa Helsingissä.

Pasha julkaisi itsestään nyt upean kuvan, jossa erittäin kurvikas kaunotar oli nousemassa vedestä mitä ilmeisimmin pääkaupunkimme Alla Sea Poolin vesillä. Hänen uhkea povensa näyttää kuvan perusteella panevan tiukan topin koville.

Pasha Pozdnyakova tekee nykyisin bisnestä myymällä kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.