Poliisit saivat vinkin – prinsessa Annan poika rikkoi ulkonaliikkumiskieltoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittein saarilla on menossa ankarat rajoitukset koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Yksi ulkonaliikkumiskieltoa rikkoneista on kuningatar Elisabetin tyttärenpoika Peter Philips. Ihmiset olivat nähneet hänet kaukana Skotlannin residenssistään.

Aiasta oli tehty ilmoitus poliisille, sillä Skotlannissa on liikkuminen sallittua ainoastaan pakollisista syistä. Prinsessa Annen poika Peter Philips oli matkustanut naisen kotiin. Hän erosi vaimostaan vuosi sitten, The Sun uutisoi.

Poliisit tarkastivat Peter Philipsin liikkumisen syyn. Viranomaisten mukaan mies ei rikkonut rajoituksia. Poliisien työsarka on kasvanut koronavirurajoitusten myötä, mikä saattaa viedä aikaa pois muilta työtehtäviltä.