Ajatus kevätsiivouksesta piinaa? Tässä vinkit onnistuneeseen projektiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talvi on viimein jäänyt taakse ja kevät astunut esiin. Pääsiäisen aikaa vietetään monissa perheissä perinteisesti koko perheen kesken kevätsiivouksen parissa. Aurinko nimittäin paljastaa usein armotta likaiset ikkunat ja muut talven aikana syntyneet jäljet. Tuleva siivous voi usein piinata jo ennakkoon, mutta alla olevalla videolla kerrotaan miten onnistus kevätsiivouksessa mukavissa tunnelmissa.

Videolla esitellään neljä vinkkiä miten kevätsiivous onnistuu helposti ja ilman tuskanhikeä. Aivan ensimmäisenä projektille kannattaa varata riittävästi aikaa, jolloin ei tule hätiköityä ja siivouksen lomassa voi pitää rauhassa myös taukoja. Kiire ei nimittäin ole siivoajan ystävä. Lattioiden ja kodin muiden pintojen lisäksi kannattaa muistaa, että myös kodinkoneet kaipaavat siivousta. Muista siis siivota myös jääkaappi ja pakastin.