Cardi B esitteli tatuointiaan pelkissä narutangoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on tatuointien suuri ystävä mikä näkyykin naisen vartalosta. Yksi näyttävimmistä kuvista sijaitsee hänen toisessa pakarassaan. Iso kuva riikinkukosta on jo noin 10 vuotta vanha, mutta tähti päivitti kuvaa uudella värityksellä viime vuonna.

Nyt Cardi B on esitellyt omassa Instagram-tarinassaan hänen paljasta selkäänsä ja sen värikkäitä tatuointeja. 28-vuotiaan räppärin selkä on suurelta osin värikkäiden kukkien ja perhosten kuvien peitossa. Kukat jatkuvat naisen toiseen pakaraan kun taas riikinkukko peittää toisen pakaran.

Cardi B on aiemmin kommentoinut, että vatsan ja lonkan alueen tatuoiminen on sattunut kaikista eniten. Tähti näyttää olevan edelleen hyvin ylpeä ottamistaan kuvista esitellessään niitä videolla, jossa tähden yllä nähdään vain pienet narutangat.

Cardi B, Instagram