Huippumalli Milla Jovovich ensimmäisellä TikTok-videolla – esitti teinitytärtään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ukrainalaissyntyinen malli ja näyttelijä Milla Jovovich tunnetaan parhaiten hänen roolistaan Resident Evil -elokuvasarjassa, ja naiselta tuli myös viime vuonna uusi elokuva Monster Hunter. Jovovichilla on hänen miehensä Paul Andersonin kanssa kolme lasta, Ever, Dashiel sekä Osian.

Nyt Milla Jovovich julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan TikTok-videon, jonka hän on kuvannut 13-vuotiaan Ever-tyttärensä kanssa. Videolla 45-vuotias mallikaunotar on omaksunut teini-ikäisen tyttärensä roolin ja Ever puolestaan esittää videolla äitiään.

Videolla Milla Jovovich esittää tytärtään, joka tanssii TikTok-tansseja ilman musiikkia jatkuvasti kotona tehdessä esimerkiksi välipalaa. Ever-tytär taas esittää äitään nalkuttamassa hänen huoneensa siisteydestä sinne jätettyjen astioiden ja lattialla lojuvien vaatteiden vuoksi.