Narkkarikuski jäi kiinni Huittisissa – oli töhrinyt varastettua autoa spraymaalilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suomen poliisi narautti viime vuonna yhteensä 12.000 huumausaineuden vaikutuksen alaisena ajanutta rattijuoppoa. Niin sanotut huumekuskit ovat siinä mielessä vaarallisia, että he ajavat muun liikenteen seassa jokaisena vuorokauden aikana, kun alkoholia nauttineiden rattijuopumukset keskittyvät pääasiassa viikonloppuihin ja myöhäisiin kellonaikoihin.

Nyt poliisi on saanut kiinni sunnuntaina iltapäivällä Huittisissa huumepäissään ajelleen kuljettajan. Mies oli varastanut kuljettamansa ajoneuvon aiemmin Porista. Hän oli yrittänyt muokata ajoneuvoa kotikutoisesti.

Varastettuun autoon oli vaihdettu rekisterikilvet ja sitä oli töhritty spraymaalilla. Miehellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajokorttia, mutta sen sijaan hänen hallussaan oli rikoksen tunnusmerkit täyttävä määrä huumausaineita ja niiden käyttövälineistöä.

– Miestä epäillään ainakin rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, huumausainerikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä näpistysrikoksista. Epäilty otettiin kiinni ja kuljetettiin Porin poliisiasemalle asian selvittämistä varten, Lounais-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan.