Kaia Gerber alusvaatteisillaan Calvin Kleinin mainoksessa – upeat kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Kaia Gerber on maailmankuulun supermallin Cindy Crawfordin tytär. Viime vuosien aikana nuori nainen on myös itse näyttänyt kyntensä muodin parissa ja tehnyt jo muutaman vuoden ajan hyvin nousujohteista uraa muotinäytöksissä ja -kuvauksissa.

Tällä kerralla Kaia Gerber pääsi edustamaan Calvin Klein -merkkiä uudessa alusvaatekampanjassa. Tähti julkaisi omalla Instagram-kanavallaan upean kuvasarjan, jossa hän poseeraa Calvin Kleinin alusvaatteissa. Esillä ovat hyvin näkyvästi myös 19-vuotiaan naisen tatuoinnit, joita tähdellä on etenkin ylävartalossaan ja käsissään.

Kaia Gerber ilmoitti hetki sitten, että hän on päässyt kokeilemaan siipiään myös televisionäyttelemisen parissa. Hänet on kiinnitetty suositun American Horror Story -sarjan näyttelijäkaartiin, johon kuuluvat myös muun muassa Sarah Paulson, Evan Peters ja Jessica Lange.