Anna Puu viimeisillään raskaana – esitteli vatsaansa somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Anna Puu ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan joulukuussa odottavansa lasta. Laulaja kertoi ilouutiset suloisella kuvalla, jossa hän piti puolisonsa tuottaja Jukka Immosen kanssa käsiä pyöristyneen raskausvatsansa päällä. Nyt Anna Puu on päivittänyt raskausajan kuulumisiaan.

Anna Puu julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee pyöristynyttä vatsaansa sivuprofiilista. 39-vuotias artisti iloitsee 100.000 seuraajan rajapyykkiä ja miettii miten voisi tätä lukemaa juhlistaan. Nainen kuitenkin toteaa, että virtuaalikeikka ei tällä hetkellä onnistu, koska raskausvatsa on heikentänyt hapenottokykyä sen verran, että se vaikeuttaa laulamista.

Anna Puu kertoi sosiaalisessa mediassa aiemmin, että hänen vointinsa on ollut alun pahoinvoinnin jälkeen hyvä, minkä ansiosta nainen on pystynyt harrastamaan paljon liikuntaa. Tähti on muun muassa aloittanut padelin pelaamisen, joogannut ja käynyt talvella avannossa juontaja Maria Veitolan kanssa. Tällä hetkellä artisti keskittyy muuttolaatikoiden pakkaamiseen.