Elizabeth Hurley julkaisi alastonkuvansa – halusi kumota huhupuheet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 55-vuotias näyttelijä kohahdutti taannoin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään puolialastoman kuvan, joka paljastui hänen 80-vuotiaan äitinsä ottamaksi.

Tällä kerralla Elizabeth Hurley päätti julkaista Instagram-kanavallaan hänen kahden miljoonan seuraajansa silmien iloksi kuvan, jossa nainen on poseerannut täysin alasti. Ilmeisesti vuosia sitten napatussa kuvassa tähti istuskelee tallissa heinäpaalien päällä ilman rihman kiertämää ja hymyilee valloittavasti kameralle.

Näyttävän alastonkuvan avulla Elizabeth Hurley halusi saada ihmisten huomion ja kertoa heille huhusta, jonka hän oli kuullut. ”Absurdeja uutisia tänään lehdissä. Minä ja poikani Damian emme todellakaan ole kuvaamassa kotonamme mitään Waltonin perhe -tyylistä realityohjelmaa”, Hurley kertoi kuvatekstissään.