Jannika B ja Toni Wirtanen ilmoittivat: ”Lahden kaupunginteatterin uudet johtajat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jannika B ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan faneilleen, että hän ja aviomies Toni Wirtanen ovat jatkamassa työurillaan kohti uusia haasteita. Naisen mukaan heidät on valittu Lahden kaupunginteatterin uusiksi johtajiksi.

– Lahden kaupunginteatterin uusiksi johtajiksi on valittu musiikkimaailmasta tutut Jannika B ja Toni Wirtanen. Johtokaksikko oli myös Lahden kaupunginteatterin henkilökunnan valinta, kertoo näyttelijöiden luottamusmies Anna Pitkämäki, Jannika B kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Tähti julkaisi kolme kuvaa, joissa hän poseeraa Toni Wirtasen kanssa näyttävästi teatterin tiloissa. Kuvatekstin mukaan aviopari on todella innoissaan uusista haasteista, mutta uutisen ajankohta on kuitenkin niin epäilyttävä, että moni kommentoija on todennut tähtien ohjaaman ensimmäisen esityksen olevan luultavasti nimeltään Aprillipilaa tai Kuravettä ja silliä.