Laulajatar Jenna Alexa kumoaa YleXillä kohuväitteen: ”Sun pitää laihtua, jotta voit saada levytyssopimuksen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sony Music -levy-yhtiön kanssa sopimuksen tehnyt Jenna Alexa kertoo, että hänelle on vuosia tolkutettu lähipiiristä laihduttamisen pakkoa. Hänelle on uskoteltu, että levysopimusta tai menestystä ei voi saavuttaa ylipainoisena artistina. Toisin kävi.

– Artisti joka ei mahdu klassiseen artistimuottiin joutuu todistelemaan paikkaansa alalla enemmän. En todellakaan sano, että ihmiset, jotka siihen artistimuottiin kuuluvat eivät ansaitsisi menestystään. Jokaisella on oma polkunsa. Joillakin se vaan on helvetisti raskaampi, Jenna Alexa kertoo YleX-radiokanavan Instagram-julkaisussa.

Levy-yhtiön ensimmäisessä palaverissa Jenna Alexa sanoi suoraan, ettei aio laihduttaa vain uransa takia. Tähän mennessä ei ole tarvinnutkaan, eikä levy-yhtiö sitä ole koskaan vaatinut. Artisti kuitenkin kertoo, että negatiivisia mielipiteitä hänen ulkonäöstään on tullut aina vastaan kommenttikentissä, kun uusi biisi on laitettu ulos.