Joe Bidenin koira puri jälleen ihmistä Valkoisessa talossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin mukana valkoiseen taloon muuttivat hänen kaksi saksanpaimenkoiraansa, Major ja Champ. Koirat saivat lähtöpassit presidentin virka-asunnosta Majorin aggressiivisen käytöksen vuoksi, mutta palasivat taannoin koiran saaman koulutuksen myötä.

Nyt Major-koira on kuitenkin jälleen aiheuttanut ongelmia. Koiran on paljastettu purreen Yhdysvaltojen kansallispuistoja hallinnoivan National Park Servicen työntekijää Valkoisen talon pihalla. CNN-uutissivuston mukaan kyseinen henkilö joutui keskeyttämään työnsä Valkoisen talon sairaanhoitoyksikön hoitaessa puremaa.

Joe Bidenin Jill-vaimon lehdistösihteeri Michael LaRosa kertoi Majorin yrittävän edelleen sopeutua uuteen ympäristöön. Bidenin koirien paljastettiin taannoin aiheuttaneen myös toisenlaisen yllättävän tilanteen Valkoisessa talossa. CBS:n toimittaja Kathryn Watsonin mukaan Valkoisen talon lattialla on nähty koirankakkaa, joskin toistaiseksi on epäselvää tapahtuiko vahinko Majorille vai Champille.