Katharine Foster poseerasi uimapuvussa – kertoi miksi rakastaa uusia kurvejaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen poplaulaja Katharine Foster, aiemmin Katharine McPheena tunnettu tähti, on naimisissa musiikkituottaja David Fosterin kanssa. Lokakuussa pariskunta ilmoitti myös odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan, jonka Katharine synnytti helmikuussa.

Katharine Foster julkaisi hänen Instagram-kanavansa tarinat-osiossa näyttävän kuvan, jossa tähti poseeraa ruskeissa bikineissä. ”Rakastan kurvejani koska vauvani antoi ne minulle”, tähti kommentoi raskauden muokkaamaa vartaloaan viisi viikkoa synnytyksen jälkeen.

David Fosterin kanssa saatu lapsi on 37-vuotiaalle Katharinelle ensimmäinen ja 71-vuotiaalle Davidille kuudes. Fosterilla on ex-vaimonsa Rebecca Dyerin kanssa 39-vuotias tytär Sara, 38-vuotias tytär Erin sekä 34-vuotias poika Jordan. Miehellä on myös edellisistä suhteistaan kaksi lasta, 50-vuotias Allison ja 46-vuotias Amy.

Katharine Foster, Instagram