Maisa Torppa kumosi uutisankan ja avautui kohusta: ”Faktahan on se”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Maisa Torppa on viime vuosina edennyt kohusta kohuun, sillä erityisesti hänen ihmissuhteissaan on tapahtunut muutoksia hämmentävällä vauhdilla. Eilen Seiska uutisoi, että Torppa olisi saanut potkut lentoemännän työstään. Kyseessä oli perätön uutisankka, jonka Torppa kumusi sosiaalisessa mediassa.

– Minulla on uusi työ, koska lentoemännän työstä jäädään erikoisäitiysvapaalle lentokoneeseen tulevan säteilyn takia. Raskausviikolla 16 niin tapahtuu kaikille lentoemännille ja tämän takia olen ollut jo jonkin aikaa kotona. En kuitenkaan voinut jonkin sorttisena työnarkomaanina vain hengailla. Minulla on hoitoalan koulutus, joten tulin tekemään hoitoalan töitä, Maisa Torppa kertoo Instagram livessä.

Samalla Maisa kommentoi yksityiselämäänsä ja kertoo lehteen syötettyjen perättömien väitteiden olevan vain yhden ihmisen tekosia.

– Faktahan on se, että jos otetaan tämä yksi ainoa ihminen, joka nämä kaikki jutut on keksinyt ja jotka Seiska julkaisee ilman totuuden perää. Jos otetaan tämä yksi ihminen ja Seiska pois, pannaan ne molemmat pakettiin ja siirretään ne sivuun, niin elän elämäni onnellisinta aikaa, Maisa Torppa kertoi.