Manageri ei pitänyt Sharon Stonea seksikkäänä – sitten kaikki muuttui yhdessä elokuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stone muistetaan parhaiten hänen roolistaan Basic Instinct – Vaiston varassa -elokuvasta, jonka ympärille nousi suuri kohu hyvin eroottisten kohtausten vuoksi. Rooli antoi tähdelle välittömästi seksisymbolin statuksen, joka on hänen hallussaan edelleen vuosikymmeniä myöhemmin.

Nyt 63-vuotias Sharon Stone on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan miten hänen oma managerinsa ei uskonut naiseen kun hän oli uransa alussa. Vain viikkoja ennen kuin Sharon Stone sai Basic Instinct -elokuvan läpimurtoroolinsa, hänen managerinsa kertoi naiselle, että hän ei ole tarpeeksi seksikäs.

Sharon Stone on kertonut julkaisemassaan The Beauty of Living Twice -nimisessä elämäkerrassaan, että uransa aikana hän oli ujo ja introvertti. Tilannetta ei helpottanut se, että oma manageri kertoi ettei nainen saa töitä siksi, että hän ei ole tarpeeksi seksikäs. Kuusi viikkoa myöhemmin nuori näyttelijän alku onnistui kuitenkin osoittamaan managerinsa olevan väärässä kun hän onnistui saamaan pääroolin menestyksekkäässä eroottisessa trillerissä.