Pyykkikone räjähti kesken pesuohjelman – keittiö kuin pommin jäljiltä

Koti & Asuminen Ohhoh! · Tim Isokivi

Pyykkejään koneella pessyt nainen on joutunut tyrmistymään pahimman kerran. Pyykkikone meni epäkuntoon tavalla, joka aiheutti kalliiksi koituneita tuhoja koko ympäröivässä huoneessa.

Skotlannin Glasgow’ssa asuva Laura Birrell kertoo hänen pyykkokoneensa kirjaimellisesti räjähtäneen kesken pesuohjelman. Räjähdyksen seurauksena laitteen yläosio vaurioitui, koko keittiö täyttyi savusta ja laittalle levisi metallin sekä muovin osia. Keittiötään kuin pommin jäljiltä olleeksi kuvaillut Birrell kertoo onnekseen olleensa tapahtumahetkellä kotoa ja kyenneensä näin ollen kytkemään pyykkikoneen pois päältä lisätuhojen ehkäisemiseksi.

– Olen usein kuullut, ettei pyykkikonetta pidä jättää päälle kotoa poistuessa. Noh, tänään olen iloinen etten mennyt minnekkään. Pyykkikoneeni nimittäin räjähti. Lasisen keittiöaltaan vuoksi luulin pommin räjähtäneen. Lasia oli joka puolella, Birrell kirjoitti Facebookissa.