Sabina Särkkä kaipaa ulkomaille – purjehtii upealla videolla rakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missikaunotar Sabina Särkkä rakastaa matkustamista, mutta viime aikoina koronaviruksen vuoksi nainen on keskittynyt pelkästään kotimaassa matkailuun. Viime aikoina tähti on seikkaillut muun muassa Lapin upeissa maisemissa ja myös pohjoisessa sijaitsevassa Hyrynsalmessa, joka houkuttelee ihmisiä upean luonnon avulla.

Tällä hetkellä Suomen Selviytyjät -sarjassa kilpaileva Sabina Särkkä julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt upean videon, jossa nähdään miten nainen kävelee upean auringonlaskun aikaan purjeveneen kannella. Särkkä kertoo videon maisemien löytyvän Välimereltä, jonne tähti kaipaakin jo kovasti takaisin.

– Tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta, että joskus mun lomat näytti tältä. Onneksi niistä on videoita ja kuvia niin voi sukeltaa niihin hetkiin uudestaan ja uudestaan. Ihana välillä haaveilla ja fiilistellä, Sabina Särkkä kommentoi videotaan.