Adam Sandler ja Chernobyl-ohjaaja työstävät scifi-elokuvaa Netflixille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten komediarooleistaan tunnettu Adam Sandler on yhdistämässä voimansa jokseenkin yllättävän ohjaajan kanssa. Näyttelijä on kiinnitetty HBO:n synkän Chernobyl-sarjan ohjaajan tulevan Netflix-elokuvan päärooliin.

Toistaiseksi nimetön elokuva perustuu Deadline-sivuston mukaan Jaroslav Kalfarin kirjaan The Spaceman of Bohemia. Se kertoo Sandlerin esittämästä astronautista, joka lähetetään galaksin äärirajoille keräämään mystistä muinaista pölyä. Hänen avaruusaluksessaan piileskelee myös maailmankaikkeuden alusta peräisin oleva olento.

Musiikkivideoiden parissa työnsä aloittanut ruotsalainen Johan Renck palkittiin työstään Chernobyl-sarjassa Emmy-palkinnolla. Adam Sandler on puolestaan viime aikoina nähty muun muassa Hubie Halloween -komediaelokuvan ja Hiomattomat timantit -rikosdraaman päärooleissa.