Amelia Gray näyttävissä biksukuvissa – suunnittelee avoliittoa Scott Disickin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa aloitteleva Amelia Gray on tullut monille tutuksi näyttelijäpariskunnan Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tyttärenä. Viime aikoina 19-vuotias kaunotar on kuitenkin ollut enemmän uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan Kardashianit-sarjasta tutun 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa.

Scott Disick on juuri aiheuttanut hämmennystä Kardashianit-sarjan tuoreissa jaksoissa kommentoimalla, että hän olisi edelleen valmis menemään Kourtneyn kanssa naimisiin milloin vain. Tämä toteamus ei ole kuitenkaan vaarantanut miehen suhdetta hänen uuteen tyttöystäväänsä Amelia Grayhin, joka tuntuu edelleen pysyvän lujasti miehensä rinnalla.

Daily Mail -sivuston mukaan Amelia Gray ja Scott Disick ovat aikeissa muuttaa saman katon alle. Kuukausien seurustelu on johtanut jo nyt siihen, että nuori kaunotar on muuttamassa Scott Disickin kanssa miehen väliaikaiseen loma-asuntoon Miamiin, jossa Disick saa olla lähempänä hänen ja Kourtney Kardashianin yhteisiä lapsia.