Hurjapää laski kajakilla vuorenrinnettä 100 km/h – tähän ei moni kykene

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjalainen Aniol Serrasolses on tottunut kajakoimaan haastavissakin olosuhteissa. Miehen taannoinen tempaus vei hänet paikkaan, jossa kajakoijia ei tyypillisesti nähdä. Hän laski kajakilla vuorenrinnettä pitkin.

Redbullin julkaisemalla videolla Aniol Serrasolses on matkustanut Chilen Araucanian lumen peittämään vuoristoon. Hän hyppää mukanaan olevan kajakin kyytiin ja lähtee laskemaan sillä alaspäin vuoren huipulta.

Serrasolses saavuttaa kajakin kyydissä jopa 100 kilometrin tuntivauhdin. 25 kilometrin matkasta ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Hän päätyy suorittamaan tempauksensa aikana jopa tiettävästi maailman ensimmäisen kajakilla tehdyn kaksinkertaisen kickflip-tempun.