Jannika B julkaisi voimaannuttavan videon: ”Miksi en tee mitään korvilleni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen laulajatähti Jannika B on tullut tunnetuksi monista hittikappaleistaan, jotka saavat myös tasaisesti radiosoittoa osakseen. Nainen on paljastanut aiemmin, että hänellä on vitiligo, jonka vuoksi hänen ihossaan on vaaleita kohtia.

Nyt 36-vuotias tähti julkaisi Instagram-kanavallaan voimaannuttavan videon, jonka hän on tehnyt TikTok-sivulleen. Videon alussa nähdään naisen lapsuuskuva ja teksti: ”He sanoivat, että olen ruma vitiligon ja Dumbo-korvieni kanssa”.

Videon taustalla kuuluu Britney Spearsin Stronger-niminen kappale, jonka kertosäkeessä lauletaan, että nainen on nyt vahvempi kuin eilen. Samassa Jannika B:n lapsuuskuva vaihtuu upeaan videokuvaan, joka on otettu kuvauksissa, joissa nainen on meikattu ja stailattu todella näyttäväksi kaunottareksi.