Jessie J alastomana synttärien kunniaksi – venyttää somesääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Jessie J tunnetaan monista hiteistään, joista suurimpien joukossa ovat muun muassa Price Tag ja Bang Bang -nimiset kappaleet. Nyt nainen täytti vuosia ja päätti juhlistaa syntymäpäiväänsä Instagramissa julkaisemalla oman alastonkuvansa.

Jessie J täytti 33 vuotta, mitä juhlistaakseen nainen päätti poseerata alasti kameralle. Tähti nappasi peilin kautta kuvan, jossa hän seisoi sivuttain. Poseerausasennossaan laulaja korostaa treenattuja jalkojaan ja timmiä keskivartaloaan.

Viime vuosien aikana Jessie J on ollut paljon median huomion keskipisteenä ollessaan suhteessa näyttelijä Channing Tatumiin. Pariskunnan on-off -suhde kesti muutaman vuoden, mutta tällä hetkellä he eivät ole yhdessä. Artisti onkin paljastanut kirjoittaneensa useita kappaleita kyseisestä suhteesta ja erosta uudelle albumilleen.