Karhut vierailivat yöllä talon terassilla – tappeluhan siitä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karhut ovat monissa maissa melko tuttu näky omakotitaloalueilla ja mökkien pihoilla kun ne etsivät ruokaa roskiksista ja autoista. Tällä kerralla erään omakotitalon turvakamera tallensi tilanteen, jossa kaksi karhua saapuivat talon terassille yöllä.

Talon turvakamera oli yöllä ikuistanut hauskan näyn, jossa kaksi karhua oli tallustellut talon terassille. YouTube-videolla nähdään miten karhut alkavat tappelemaan keskenään. Ilmeisesti kaverukset tappelevat vain leikkimielessä, koska ne olivat yhdessä viihtyneet talon kuistilla 20 minuutin ajan painien ja leikkien.

Pohjois-Carolinassa Banner Elkin alueella karhut ovat ilmeisesti aika tuttu näky talojen pihoilla, koska videon julkaisijan mukaan kyseessä on tämän vuoden ensimmäinen karhuhavainto heidän pihallaan. Tämä antaa ymmärtää, että havaintoja on odotettavissa loppuvuodelle vielä lisää.