Korona sulkee kuntosalit näillä alueilla – ovet kiinni heti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Uusi tartuntatautilaki mahdollistaa järeämpiä koronanvastaisia toimia ympäri Suomea. Moni toivoisi, että erilaisten kuntokeskusten sulkemisuutinen olisi ollut aprillipilaa, mutta näin ei kuitenkaan ollut. Aluehallintovirastot ovat päättäneet sulkea viiden maakunnan kuntosalit kahdeksi viikoksi.

Kuntosalit ja muut sisäliikuntatilat suljetaan näissä maakunnissa:

Etelä-KarjalaKanta-HämePäijät-HämeUusimaaVarsinais-Suomi

Sisätiloissa toimivat kuntoilupaikat suljetaan 14. huhtikuuta asti. Kuntosaleilla on aiemmin noudatettu kymmenen hengen kokoontumisrajoituksia. Monen kuntoilijan kannalta onnellinen tilanne on se, että liikuntaa voi harrastaa myös monipuolisesti ulkoilun aikana. Kuntosaliyrittäjien kannalta rajoitus on musertava.