Alicia Keys esitteli kauneusrutiininsa – tämä vie vain 10 minuuttia päivästä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. 40-vuotias Alicia Keys on ottanut jalansijaa myös kosmetiikka-alalla aloitettuaan yhteistyön e.l.f. beauty -kosmetiikkajätin kanssa, mitä seurasi myös oman ihonhoitoon keskittyvän Keys Soulcare -yrityksen lanseeraus.

Alicia Keys on jo vuosien ajan toiminut luonnollisen kauneuden lähettiläänä. Hän lopetti meikkaamisen hetkeksi kokonaan viisi vuotta sitten, mutta on vähitellen palannut meikkaamisen pariin kevyen ja luonnollisemman näköisen meikkityylin kanssa. Nyt tähti esittelee videolla oman kauneusrutiininsa, jota hän nykyisin noudattaa.

Alluren julkaisemalla videolla Alicia Keys esittelee helpon jokapäiväisen kauneusrutiininsa, joka vie tähden päivästä vain noin kymmenen minuuttia aikaa. Nainen esittelee lähinnä oman Keys Soulcaren tuotteita ja sitä miten hän itse niitä käyttää.