Candice Swanepoel rohkeissa kuvissa – onko tämä jo liikaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel on tullut tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Catwalkeilla ja lehtien palstoilla usein nähdyllä tähdellä on myös oma rantavaatemallistonsa Tropic of C, jonka tuotteita hän usein esittelee itse.

Candice Swanepoel viihtyy usein Instagram-kuvissaan hyvin seksikkäissä bikineissä ja sporttisissa treenivaatteissa. Tällä kerralla nainen julkaisi kuitenkin hyvin näyttävän kuvan, jossa hän poseerasi täysin alastomana meren rannalla.

Julkaisemassaan kuvassa 32-vuotias supermalli makaa vatsallaan hiekkarannalla kuin merestä maihin huuhtoutunut seireeni. Tähden treenattu vartalo pääsee kuvassa todella oikeuksiinsa. Upea otos keräsi nopeasti lähes 300.000 tykkäystä ja yli tuhat ylistävää kommenttia.