Kenkäsuunnittelija Minna Parikka ryhtyy tv-juontajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaisen Minna Parikan menestystarina on vertaansa vailla. Nainen ilmoitti kuitenkin monien yllätykseksi viime vuoden loppupuolella, että hän on päättänyt lopettaa yrityksensä nyt, kun se on menestyksen huipulla. Vuosi 2020 oli Minna Parikan kenkien viimeinen.

Nyt Minna Parikka on kertonut uransa uusista tuulista Iltalehden tekemässä haastattelussa. Parikka on paljastanut, että hänen uusi työnsä tulee olemaan television parissa. Parikka on valittu emännöimään ensi syksynä nähtävän Mestaritekijä-ohjelman toista tuotantokautta.

Mestaritekijä-kilpailussa kädentaitajat mittelöivät toisiaan vastaan erilaisissa luovissa tehtävissä. Ensimmäisen tuotantokauden juontajana discovery+ -kanavalla esitetyssä ohjelmassa nähtiin Antti Holma. Parikka toimi silloin vierailevana tuomarina eräässä jaksossa. Naiselle aluevaltaus television puolella on uusi, mutta kädentaitokilpailu on kuitenkin tuntunut luontevalta ohjelmalta.